Колаж БулфотоЕксперт излезе с първи коментар, след като стана ясно, че

...
Колаж БулфотоЕксперт излезе с първи коментар, след като стана ясно, че
Коментари Харесай

Експерт: Новите избори са в интерес на Има такъв народ

Колаж Булфото

Експерт излезе с първи коментар, откакто стана ясно, че в България ще се проведат нови парламентарни избори.

" Отиваме към нови избори, без да считам, че това е положително решение. Отиваме към тях, тъй като те са в полза на Има Такъв Народ... Проблемът е в неумението на политическите партии да намерят пътя един към различен, с цел да създадат държавно управление... Нови избори няма да трансформират сензитивно разположението на политическите играчи. Разделителните линии сред партиите няма да са толкоз съществени като сега. Разделителни линии с ГЕРБ и с Движение за права и свободи ще стартират да избледняват ".

Това сподели пред БНР Даниел Стефанов, учител в Нов български университет, специалист по изборни системи.

По думите му огромна част от политическите водачи не са си дали сметка какво в действителност е Има Такъв Народ: " Слави Трифонов и неговата партия са най-чистият тип на популистка антисистемна партия. Такъв вид партия не държи да е в ръководството непременно. Те ясно си дават сметка, че при тях антисистемността е въпрос на оцеляване ".

Експертен кабинет е рационален вид, само че от позиция на Има Такъв Народ това не е решение, уточни специалистът в предаването " 12+4 ". " Ако Има Такъв Народ желаят да останат на политическия терен, би трябвало да намерят ролята си ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР